Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέλνουν Ροντέν στον Παναθηναϊκό τα ιταλικά ΜΜΕ

Στέλνουν Ροντέν στον Παναθηναϊκό τα ιταλικά ΜΜΕ

Σύμφωνα με το CalabriaSport24 ο Σουηδός χαφ, Μάρκους Ροντέν, απέρριψε όλες τις προτάσεις και ετοιμάζεται να έρθει στον Παναθηναϊκό

Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό σχετικά με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού καλά κρατούν. Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα στην Αγγλία για τον Ανίτα, που ανέφεραν πως λύνει το συμβόλαιό του με τη Λιντς και έρχεται στον Παναθηναϊκό, σήμερα είναι η σειρά των Ιταλών να γράψουν για τον Μάρκους Ροντέν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Calabriasport24, ο Σουηδός χαφ απέρριψε την πρόταση της Κροτόνε και είπε το «ναι» στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ροντέν απέρριψε και προτάσεις από Σιντ Τρούιντεν, Μπρέσια και Λέτσε.

Από τον Παναθηναϊκό τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από τα περισσότερα θέματα, με τον Ροντέν πάντως να είναι ένα από τα ονόματα που έχουν επιβεβαιώσει πως ενδιαφέρονται. Οι «πράσινοι» διέρρεαν πως είναι στο χέρι τους και πως αν θελήσουν θα προχωρήσουν με τον Σουηδό, αλλά είναι επιλογή «πίσω» από τον Ζαχίντ.

Ωστόσο οι Ιταλοί δίνουν άλλη διάσταση στο θέμα, γράφοντας πως ο παίκτης απάντησε θετικά στον Παναθηναϊκό. Μένει να δούμε την εξέλιξη που «καίει» τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι από τα βασικά κενά που θέλουν να καλύψουν, αυτό στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Και ο Ροντέν αποτελεί την πιο φτηνή και ίσως πιο εφικτή λύση που υπάρχει στη λίστα, παρά το γεγονός πως η ποιότητά του σε σχέση με τον Ζαχίντ είναι πολύ χαμηλότερου βεληνεκούς.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024