Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρης : Τέθηκε νοκ άουτ για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς ο Γιουνές

Αρης : Τέθηκε νοκ άουτ για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς ο Γιουνές

Ο Τυνήσιος στράικερ Χαμζά Γιουνές υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός δράσης για 12 ημέρες - Θα λείψει από το πρώτο ματς με την ΑΕ Λεμεσού (25/7) και θα κάνει αγώνα δρόμου για τη ρεβάνς

Χωρίς τον Χαμζά Γιουνές θα παραταχθεί ο Αρης στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού (25/7) για τα προκριματικά του Europa League, καθώς ο Τυνήσιος επιθετικός υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Αφρικανός επιθετικός τραυματίστηκε στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής με την Αϊντχόφεν και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν έδειξαν ότι θα χρειαστεί να παραμείνει στα… πιτς για 12 ημέρες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Χαμζά Γιουνές θα χάσει σίγουρα το πρώτο ματς με την κυπριακή ομάδα στο Βικελίδης και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς.

Από εκεί και πέρα, ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκε στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη, ενώ ο Ντάνιελ Λάρσον συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε επίσης ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Αρη ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, με τους συμπαίκτες του να τον υποδέχονται με… φατούρο!

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024