Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναπάντεχη εξέλιξη για τον Μιχόγεβιτς του ΠΑΟΚ στην Άουε

Αναπάντεχη εξέλιξη για τον Μιχόγεβιτς του ΠΑΟΚ στην Άουε

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας τόνισε ότι ο Βόσνιος αμυντικός Μάρκο Μιχόγεβιτς που πήραν δανεικό είναι εντελώς ανέτοιμος και θα χάσει τα πρώτα ματς της σεζόν

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς μετά τον περσινό του δανεισμό από τον ΠΑΟΚ στον ΟΦΗ, φέτος μετακόμισε επίσης δανεικός στη Γερμανία για την Άουε.

Σύμφωνα με το σάιτ «sportsport.ba» ο Βόσνιος αμυντικός είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση και γι’ αυτό είναι δυσαρεστημένος ο προπονητής του.

«Είναι ένας παίκτης που έχει ηγετικές ικανότητες και θα είναι μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας. Είναι σημαντικό να δέσει στο σύνολο και τότε δεν αποκλείεται να τον κρατήσουμε στην ομάδα και μετά τη φετινή σεζόν. Είναι σίγουρα ο τύπος των παικτών που ψάχνουμε», είχε πει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Άουε Χέλγκε Λέοναρντ στην παρουσίαση του Μιχόγεβιτς.

Ωστόσο ο Βόσνιος αμυντικός έφτασε στη Γερμανία εντελώς απροετοίμαστος και πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση, οπότε σίγουρα δε θα είναι έτοιμος για τα πρώτα επίσημα της Άουε στο ξεκίνημα της σεζόν.

«Ο Μιχόγεβιτς δεν προπονούνται για 1,5 μήνα και προς το παρόν τρέχει μόνος του. Δε θέλω να γίνω κακός, αλλά είναι πολύ μακριά και πίσω σε φυσική κατάσταση από την υπόλοιπη πρώτη ομάδα για τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν», τόνισε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Ντάνιελ Μέιερ.

Σύμφωνα με όσα γράφονται ο Μιχόγεβιτς δε θα προλάβει να παίξει στα δύο πρώτα ματς της Άουε για το νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Γερμανίας, εκτός έδρας με Γκρόιτερ Φιρτ (28/7) και εντός με Βέχεν (4/8).

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024