Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιες ομάδες του NBA φλερτάρουν με τον Κουφό

Ποιες ομάδες του NBA φλερτάρουν με τον Κουφό

Ο Κώστας Κουφός παραμένει ελεύθερος και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του - Oι Κινγκς θέλουν να τον ανανεώσουν όμως δεν... παίζουν μόνοι τους

Ο Κώστας Κουφός μπορεί να είναι ακόμα ελεύθερος, αλλά πολλές ομάδες φαίνεται ότι τον παρακολουθούν και θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους για να προσδώσουν εμπειρία και σκληράδα στη ρακέτα τους.

Όπως αναφέρουν Αμερικάνικα δημοσιεύματα οι Σακραμέντο Κινγκς, όπου ο παίκτης αγωνιζόταν εκεί από το 2015, έχουν τον πρώτο λόγο να τον κρατήσουν καθώς αποτελεί μια φθηνή, αλλά και αξιόπιστη λύση για την ομάδα του Λουκ Γουάλτον.

Σύμφωνα λοιπόν με το «Yahoo Sports», πλην των «βασιλιάδων» ενδιαφέρον φαίνεται ότι έχουν δείξει και άλλες τρεις ομάδες από τον «μαγικό κόσμο». Οι τρεις αυτές ομάδες είναι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, οι Μιλγουόκι Μπακς και οι Τορόντο Ράπτορς.

Τα «ελάφια» φαίνεται να είναι το αουτσάιντερ καθώς πέραν του Μπρουκ Λόπεζ, υπάρχει και ο αδελφός του Ρόμπιν στη θέση του σέντερ, οπότε καταλαβαίνουμε πως δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής, συνεπώς θα κριθούν όλα ανάμεσα σε Κινγκς, Ράπτορς και Πίστονς, με το Σακραμέντο όπως είπαμε να έχει τον πρώτο λόγο.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024