Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ενημέρωση από Ερυθρό Αστέρα : «Παραμένει σε κώμα ο Κούζμιτς»

Ενημέρωση από Ερυθρό Αστέρα : «Παραμένει σε κώμα ο Κούζμιτς»

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση του Όγκνιεν Κούζμιτς, αναφέροντας ότι βρίσκεται σε κώμα, αλλά και ότι δεν υπάρχουν επιπλοκές. Κρίσιμα παραμένουν τα επόμενα 24ωρα

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα χθες και η κατάσταση του ήταν και είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Ο Σέρβος σέντερ τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητό του διέφυγε της πορείας του στον δρόμο από Μπάνια Λούκα προς Πρίγιεντορ στην περιοχή Ραμίτσι.

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι ο παίκτης του έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το στήθος του, ενώ ανέφερε ότι τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Σήμερα, η σέρβικη ομάδα με νέα της ανακοίνωση ενημέρωσε τον κόσμο για την κατάσταση του Κούζμιτς, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε μια σταθερή κατάσταση, αλλά και σοβαρή.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο Σέρβος πρώην ψηλός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου, ενώ βρίσκεται ακόμα σε κώμα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι νέες εξετάσεις που έκανε δείχνουν πως δεν υπάρχουν επιπλέον τραύματα ή επιπλοκές στο κεφάλι και στο στήθος. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ώρες με τους γιατρούς πάντως να είναι αισιόδοξοι.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024