
Ο Κύργιος παρακαλάει να κερδίσει ο Φέντερερ τον Τζόκοβιτς
Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αναφερόμενος στον μεγάλο τελικό του Wimbledon παρακάλεσε τον Ρότζερ Φέντερερ να κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον μεγάλο τελικό του Γουίμπλεντον, με τον Νικ Κύργιο να… παρακαλάει για νίκη του Ελβετού.
Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει επιτεθεί φραστικά στον Σέρβο τενίστα. «Ο Τζόκοβιτς δεν θα γίνει ποτέ κορυφαίος όλων των εποχών», είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό ο Νικ.
Ο 24χρονος ξαναχτύπησε μέσω twitter και προκάλεσε για μια ακόμα φορά… πανικό. Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον μεγάλο τελικό του Γουίμπλεντον, παρακάλεσε τον Ρότζερ Φέντερερ να κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Υπενθυμίζουμε ότι ο Νικ Κύργιος έφτασε μέχρι τον δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον, όπου ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Ράφαελ Ναδάλ.
Δείτε το.. τιτίβισμά του:
Federer please win 👻
— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) July 14, 2019
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας
- Δύο πετρελαιοφόρα φέρονται να χτύπησαν σε νάρκες στη νότια διαδρομή του Ορμούζ – Διαψεύδει η CENTCOM
- Κόλπος του Αντεν: Σομαλοί πειρατές φέρονται να έχουν καταλάβει δεξαμενόπλοιο
- Ιταλία: Στη φυλακή ο κοσμηματοπώλης που δολοφόνησε τους ληστές του – Ζητά να του απονεμηθεί χάρη



