Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται διατεθειμένη να εκπληρώσει την επιθυμία του προπονητή της, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, για ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπρούνο Φερνάντες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», σύμφωνα με τη «SUN», δεν θέλει να πληρώσει παραπάνω από 50 εκατομμύρια λίρες, ενώ η ρήτρα του παίκτη είναι 70.
Η διοίκηση των «κόκκινων» φαίνεται πως βάζει φρένο στις μεταγραφές μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Μαγκουάιρ καθώς έχει ξοδέψει περίπου 130 εκατομμύρια λίρες για Μαγκουάιρ, Γουάν – Μπιζάκα και Ντάνιελ Τζέιμς.
Ο 24χρονος κεντρικός χαφ είχε πέρυσι με τη φανέλα της Σπόρτινγκ 53 συμμετοχές, 32 γκολ και 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου