Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντουάν Γκριεζμάν : «Θρύλος και για τα παιδιά των παιδιών μου ο Μέσι»

Αντουάν Γκριεζμάν : «Θρύλος και για τα παιδιά των παιδιών μου ο Μέσι»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έβγαλε το... καπέλο στον Λιονέλ Μέσι, τόνισε ότι εάν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από την Ατλέτικο θα το κάνει στο γήπεδο κι εξήγησε γιατί επέλεξε τον αριθμό 17

Ο Αντουάν Γκριεζμάν παρουσιάστηκε επίσημα από την Μπαρτσελόνα, αποχωρίστηκε τη φανέλα με τον αριθμό 7 που είχε σε Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ατλέτικο Μαδρίτης και εθνική Γαλλίας και πήρε αυτή με το 17!

Λίγο μετά την παρουσίασή του ο 28χρονος άσος, παγκόσμιος πρωταθλητής με τους Τρικολόρ, έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του πλέον στην ομάδα της Καταλανίας Λιονέλ Μέσι, ενώ όσον αφορά στη δικαστική διαμάχη Μαδριλένων και Καταλανών για τη ρήτρα του, υποστήριξε ότι εάν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη θα το κάνει μέσα στο γήπεδο.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Σοσιεδάδ, τον Θερέθο (πρόεδρο Ατλέτικο), τον Σιμεόνε, την Ατλέτικο και όλους τους πρώην συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να γίνω αυτό που έγινα. Ευχαριστώ την Μπαρτσελόνα που μου έδωσε άλλη μία ευκαιρία. Αποδέχομαι την πρόκληση. Θέλω να ξεπεράσω τα όρια μου. Θέλω να κατακτήσω πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League», υποστήριξε αρχικά.

Στην αλλαγή στάσης σε σχέση με πέρυσι που επέλεξε να μείνει στην Ατλέτικο: «Έχω μια οικογένεια, η κόρη μου πηγαίνει σχολείο. Πέρυσι δεν ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό το βήμα. Ένιωθα ότι κάτι μου έλειπε στην Ατλέτικο. Φέτος ήταν διαφορετικά».

Στην αντίδραση της Ατλέτικο που κυνηγά δικαστικά την Μπαρτσελόνα: «Πάντα είναι δύσκολο ν’ αφήνεις το σπίτι σου. Να φεύγεις από εκεί που αισθάνεσαι άνετα, που έχεις φτιάξει μια οικογένεια. Αισθάνομαι μόνο σεβασμό και θαυμασμό για την Ατλέτικο. Έδωσα τα πάντα στο γήπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα στη ζωή μου. Δεν έπαιξα με καμία από τις δύο ομάδες. Εάν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, θα το κάνω στο γήπεδο. Εκεί μιλώ καλύτερα».

Στον Λιονέλ Μέσι: «Αυτό που με κάνει πιο χαρούμενο είναι που θα πιω μάτε (παραδοσιακό αργεντίνικο ρόφημα) μαζί του. Είμαι χαρούμενος, είναι σημείο αναφοράς για όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι θρύλος για τα παιδιά μου, θα είναι για τα παιδιά των παιδιών μου, είναι χαρά μου που θα παίξω δίπλα του».

Για τον αριθμό 17 στη φανέλα: «Το 7 έχει ήδη κάτοχο, κοιτάξαμε τα διαθέσιμα νούμερα και βγήκε το 17».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024