
Αναστάσιαδης: Παρέλαβε πρόταση Ακιντζί για συνδιαχείριση των φυσικών πόρων
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα συγκαλέσει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, μετά την πρόταση Ακιντζί για τη συνδιαχείριση των φυσικών πόρων.
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στη Λεμεσό, τον επικεφαλής του Γραφείου του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Sergiy Illarionov, ο οποίος του επέδωσε την πρόταση που υπέβαλε ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Μουσταφά Ακκιντζί, σε σχέση με τη συνδιαχείριση των φυσικών πόρων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Νίκος Αναστασιάδης έδωσε οδηγίες προκειμένου να συγκληθεί το Συμβούλιο Αρχηγών στις 16 Ιουλίου, ώστε να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις και την εν λόγω πρόταση.
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]




