Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προβλήματα για Πλζεν, λαβώθηκαν δύο παίκτες

Προβλήματα για Πλζεν, λαβώθηκαν δύο παίκτες

Οι δύο παίκτες της Βικτόρια Πλζεν τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σίγκμα Όλομουτς - Ανήσυχος ο Βρμπα που είδε δύο βασικούς του παίκτες να αποχωρούν με προβλήματα

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της Βικτόρια Πλζεν απέναντι στην Σίγκμα Όλομουτς με 3-1 για την πρώτη αγωνιστική του τσέχικου πρωταθλήματος, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Πάβελ Βρμπα είδε δύο ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο με προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο στόπερ των Τσέχων, Λούκας Χέιντα, τραυματίστηκε στη φάση που έκανε πέναλτι (34’), από το οποίο η Σίγκμα Όλομουτς σκόραρε για το 1-0, και τέσσερα λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε. Ο σέντερ μπακ της Πλζεν έπεσε άτσαλα στο έδαφος στην προσπάθεια του να σταματήσει τον αντίπαλο επιθετικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο Λούκας Χέιντα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα ο τραυματισμός του φαίνεται να είναι σοβαρός, χωρίς όμως ακόμα να υπάρχει κάτι επίσημο για την κατάστασή του και το μέγεθος του προβλήματός του.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πάβελ Βρμπα αναγκάστηκε να προχωρήσει και σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή. Ο βασικός επιθετικός της Πλζεν, ο Κρμέτσικ, είχε μία ενόχληση στον αστράγαλο και ζήτησε αλλαγή. Ούτε γι’ αυτόν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για το μέγεθος του τραυματισμού του.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024