
Το πολυτελές σπίτι που νοίκιασε η Μισέλ Ομπάμα και τα σενάρια μετακόμισης
Η πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα νοίκιασε για «test drive» ένα πολυτελέστατο σπίτι στους λόφους του Χόλιγουντ...
Η Μισέλ Ομπάμα πρωταγωνίστησε στη ζωή του Χόλιγουντ… τουλάχιστον για μια μέρα, καθώς το ΤΜΖ έμαθε ότι νοίκιασε ένα από τα πιο πολυτελή σπίτια που βρίσκονται στους λόφους του Χόλιγουντ.
Σύμφωνα με πηγές από την κτηματαγορά, τις οποίες επικαλείται το ΤΜΖ, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ενοικίασε το σπίτι, το οποίο βρίσκεται προς πώληση έναντι 23 εκατομμυρίων δολαρίων, για να ένα διήμερο -την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη. Πρόκειται για μία νεόδμητη κατοικία, στην οποία ουσιαστικά δεν έχει ζήσει ποτέ κανείς, καθώς μέχρι στιγμής ενοικιάζεται σποραδικά.
Το σπίτι έχει εκπληκτική θέα στην πόλη. Ονομάζεται Shark House επειδή υπάρχει μια πισίνα μεταξύ των δύο πλευρών του σπιτιού.
Σύμφωνα δε με το σχετικό δημοσίευμα το σπίτι παρέχει απίστευτη ασφάλεια…
Μάλιστα το ΤΜΖ συμπληρώνει πως πλέον η οικογένεια Ομπάμα δεν έχει κανέναν λόγο να συνεχίσει να ζει στην Ουάσιγκτον και το Λος Άντζελες είναι μία καλή επιλογή με δεδομένη την ενασχόληση του ζεύγους Ομπάμα με τις τηλεοπτικές παραγωγές.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το σπίτι που μπορεί να φιλοξενήσει την οικογένεια Ομπάμα:
φωτογραφίες: nypost.com
- Nescod: Πείτε αντίο στον παραδοσιακό κλιματισμό – Μια νέα μέθοδος που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο ψύξης
- Ολυμπιακός: Δύο ιστορικές επιδόσεις στο Game 2 με την Μονακό
- Το φαινόμενο του «Niksen»: Η ολλανδική τέχνη του να μην κάνεις τίποτα
- Η μεγάλη επιστροφή των «αναλογικών» χόμπι
- Mια νέα σειρά για την Νταϊάνα βασισμένη σε άγνωστες ηχογραφήσεις
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και όπλων – Οκτώ συλλήψεις σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη
