Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Σκρτελ για Ολυμπιακό

Τι είπε ο Σκρτελ για Ολυμπιακό

Ο Σλοβάκος σέντερ μπακ Μάρτιν Σκρτελ μιλώντας σε βρετανική ιστοσελίδα τόνισε ότι έχει συζητήσει με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι ο Ολυμπιακός και η Μπασακσεχίρ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αγόρασε τον Ρούμπεν Σεμέδο από την Βιγιαρεάλ και τη δεδομένη στιγμή να μην κινείται για την απόκτηση άλλου σέντερ μπακ, ωστόσο, ο Μάρτιν Σκρτελ με δηλώσεις του σε βρετανική ιστοσελίδα τόνισε ότι ο μάνατζέρ του έχει συζητήσει με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων είναι οι Ερυθρόλευκοι και η Μπασακσεχίρ.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος αμυντικός μιλώντας στην «Daily Record» ανέφερε ότι εκτός από τον Ολυμπιακό έχει δεχθεί προτάσεις και από τις Μπασακσεχίρ, Φενερμπαχτσέ, Πάρμα και Ρέιντζερς, όμως, δεν βιάζεται να αποφασίσει και θα επιλέξει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη με βάση τα κριτήριά του.

«Έχουν γίνει προτάσεις, ωστόσο έχω τα δικά μου κριτήρια και δεν θα βιαστώ για την απόφασή μου. Έχουμε μιλήσει με Ολυμπιακό, Μπασακσεχίρ, Φενερμπαχτσέ, Πάρμα και Ρέιντζερς αλλά κάτι οριστικό δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για το μέλλον μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το όνομα του Σκρτελ είχε παίξει «δυνατά» για τους Ερυθρόλευκους πριν την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο, με τον Ολυμπιακό μετά την προσθήκη του Πορτογάλου να έχει πλέον πέντε σέντερ μπακ στο ρόστερ του. Εκτός από τον Ιβηρα οι Πειραιώτες έχουν ακόμα τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Γιασίν Μεριά, Παπέ Αμπού Σισέ και Γιάγκος Βούκοβιτς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024