Την φανέλα του Παναιτωλικού έως το καλοκαίρι του 2022 θα συνεχίσει να φοράει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, Φρεντερίκο Ντουάρτε, αφού όπως γνωστοποίησαν οι Αγρινιώτες αγόρασαν τα δικαιώματα του από την Βιλαφρανκένσε.
Ο 20χρονος παίκτης που πήρε πέρσι χρόνο συμμετοχής, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας θα δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει την ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού για τον Ντουάρτε:
“Η ομάδα μας αγόρασε τα δικαιώματα του Φρεντερίκο Ντουάρτε από την Βιλαφρανκένσε και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022. Ο Ντουάρτε ήρθε στο Αγρίνιο τον περασμένο Ιανουάριο με δανεισμό και αγωνίστηκε αρχικά στην ομάδα μας Κ19 και στη συνέχεια στην επαγγελματική (4 συμμετοχές – 1 γκολ στη Super League).
Για την επέκταση της συνεργασίας με τον Παναιτωλικό δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ στη Super League και την τιμή που μου έκανε να ανανεώσει τη συνεργασία μας για τρία ακόμα χρόνια. Υπόσχομαι να δουλέψω για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 2ο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά με 76-72 επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, αυξάνοντας τις πιθανότητές του για κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.