Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ: Αυστηρά μηνύματα και «βέλη» για τα επόμενα βήματα από Γεννηματά

ΚΙΝΑΛ: Αυστηρά μηνύματα και «βέλη» για τα επόμενα βήματα από Γεννηματά

Αιχμές για βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, οι οποίοι μιλούσαν είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ, άφησε η Φώφη Γεννηματά στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

«Υπεράσπιση» της πορείας του ΚΙΝΑΛ, αυτοκριτική, αλλά και «βέλη» με ιδιαίτερα αυστηρά μηνύματα προς το εσωτερικό του κόμματος, περιελάμβανε η τοποθέτηση της Φώφης Γεννηματά στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, με κύριο θέμα την αποτίμηση του αποτελέσματος των εθνικών εκλογών.

Η κ. Γεννηματά συνεχάρη όλα τα στελέχη του κόμματος, λέγοντας πως με το δικό τους αγώνα διέψευσαν τις Κασσάνδρες που έβλεπαν αρνητικά αποτελέσματα για το ΚΙΝΑΛ. «Δώσαμε μια άνιση μάχη, με εκβιασμούς και αντιγραφές, αλλά σταθήκαμε όρθιοι και πετύχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα», όπως είπε, αναγνωρίζοντας όμως ότι δεν επετεύχθη η ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών.

Παραδέχτηκε ότι έγιναν και λάθη και ανέλαβε, ως πρόεδρος του κόμματος, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Από εκεί και πέρα δεν έλειψαν και τα «βέλη» προς βουλευτές του κόμματος οι οποίοι όπως η κ.Γεννηματά υποστήριξε «μιλούσαν υπόγεια με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπήρχαν κάποιοι άλλοι οι οποίοι μιλούσαν με ΝΔ κι έγιναν συμπλήρωμα της κυβέρνησης» στηλιτεύοντας την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, να ακολουθήσει τις πρακτικές του Αλέξη Τσίπρα, «για την εξαγορά» – όπως είπε – «στελεχών που ανήκουν στο δικό μας χώρο, με αντάλλαγμα θέσεις εξουσίας».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Χωρίς Παπανικολάου στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός – Διαθέσιμος ο Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς με την Μπαρτσελόνα, χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Παπανικολάου – Κανονικά στην αποστολή ο Τόμας Γουόκαπ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024