
11 Ιουλίου 2019: Οκτώ χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί της Κύπρου
Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα κατά την οποία έλαβε χώρα η φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς «Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φλωράκης», στο Μαρί της Κύπρου
Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα κατά την οποία έλαβε χώρα η φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς «Αντιστράτηγος Ευάγγελος Φλωράκης», στο Μαρί της Κύπρου.
Την αποφράδα εκείνη ημέρα, 11η Ιουλίου του 2011, έχασαν τη ζωή τους στο Μαρί, εν ώρα καθήκοντος, 13 άτομα: ο πλοίαρχος Ιωαννίδης Ανδρέας, Διοικητής Ναυτικού/ΓΕΕΦ, ο αντιπλοίαρχος Λάμπρου Λάμπρος, διοικητής της Ναυτικής Βάσης, ο αρχικελευστής Κλεάνθους Κλεάνθης, υπαξιωματικός στη Διοίκηση της Ναυτικής Βάσης, ο ΕΠΥ κελευστής Ηρακλέους Μιχάλης, υπαξιωματικός στη Διοίκηση της Ναυτικής Βάσης, ο ναύτης (εθνοφρουρός) Χριστοφόρου Μιλτιάδης, της Διοίκησης Ναυτικής Βάσης, ο ναύτης (εθνοφρουρός) Χριστοφόρου Χριστάκης, της Διοίκησης Ναυτικής Βάσης, ο ναύτης Αντώνης Χαραλάμπους, ο αρχιλοχίας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο πυροσβέστης Βασίλης Κρόκος, ο πυροσβέστης Σπύρος Ταντής, ο πυροσβέστης Παναγιώτης Θεοφίλου, ο αρχιπυροσβέστης Γιώργος Γιακουμή, ο πυροσβέστης Αδάμος Αδάμου.
- Εφιάλτης πίσω από κλειστές πόρτες στον Βόλο: Γονείς χτυπούσαν τα παιδιά τους με μαστίγιο – Δεν τους έδιναν ούτε νερό
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0: Προκρίθηκαν στους τελικούς οι «πράσινοι»
- H Κίνα ελπίζει να κερδίσει από τον πόλεμο στο Ιράν – Περιμένοντας την αμερικανική αυτοκρατορία να καταρρεύσει
- Υπογράφεται την Παρασκευή (3/4) η σύμβαση για το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού (pics)
- Φρικιαστικό περιστατικό στη Νέα Υόρκη: Νεκρό βρέφος 7 μηνών στο καρότσι του από πυροβολισμούς
- Κακοκαιρία Erminio: Πάνω από 1.100 κλήσεις στην Πυροσβεστική σε όλη την Ελλάδα – 752 μόνο στην Αττική

