Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Επέκτεινε το συμβόλαιο του Μαυρομάτη

Παναθηναϊκός : Επέκτεινε το συμβόλαιο του Μαυρομάτη

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ο Φάνης Μαυρομάτης υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2022

Παίκτης του Παναθηναϊκού έως το 2022 θα παραμείνει και με τη βούλα ο Φάνης Μαυρομάτης. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Πράσινους για την επέκταση του συμβολαίου του, ωστόσο η ΠΑΕ αποφάσισε να ανακοινώσει σήμερα την ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους.

Ο Μαυρομάτης, ο οποίος στη διάρκεια της περσινής χρονιάς είχε καθαρές απολαβές σχεδόν… 20.000 ευρώ, υπέγραψε νέα συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, βάσει της οποίας θα αμείβεται με 90.000 ευρώ κατ’ έτος, συν τα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων. Μάλιστα, για κάθε χρόνο προβλέπεται και σχετική αύξηση στις πάγιες απολαβές του.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης ήθελαν πολύ να διατηρήσουν στο ρόστερ του Τριφυλλιού ένα ακόμη «προϊόν» της ακαδημίας, που εξελίχθηκε σε βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Μαυρομάτη αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φάνη Μαυρομμάτη. Ο ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Μαυρομμάτης ανέβηκε την περυσινή σεζόν στην πρώτη ομάδα, έγινε στέλεχος του βασικού κορμού και κατέγραψε 21 συμμετοχές».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Μαυρομμάτης είπε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ένας μεγάλος σύλλογος όπως είναι ο Παναθηναϊκός με εμπιστεύεται τόσο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους εκπροσώπους μου που είναι κοντά και σε χαρές και σε λύπες. Ακολουθεί μια νέα σεζόν που σε σχέση με πέρυσι έχει αυξημένες απαιτήσεις και είμαστε έτοιμη σαν ομάδα να ανταπεξέλθουμε στη νέα πρόκληση.

Προσωπικά θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω μέσα από την προπόνηση προκειμένου να γίνω ακόμα καλύτερος ποδοσφαιριστής, να αποδώσω καλύτερα από πέρυσι, να μεγαλώσω ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό. Θέλω σε αυτή την τριετία να μπορέσω να μπω στην εθνική ομάδα, να παίξω σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024