Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης : Αποχαιρέτησε με «καρφιά» τον Σούντγκρεν η ΑΙΚ

Άρης : Αποχαιρέτησε με «καρφιά» τον Σούντγκρεν η ΑΙΚ

Η ανακοίνωση της ΑΙΚ με αιχμές για το Σούντγκρεν και οι προσπάθειες για ένα βελούδινο τερματισμό της συνεργασίας

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης αποχαιρέτησε το Ντάνιελ Σούντγκρεν με μια ανακοίνωση που ρίχνει «καρφιά» για την επιλογή του ποδοσφαιριστή να ζητήσει να μην αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της με την Αραράτ, προκειμένου να μην χάσει το δικαίωμα συμμετοχής με τον Άρη στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά:

«Η AIK έχει αποφασίσει, με άμεση ισχύ, την αποχώρηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν κατά το υπόλοιπο της τρέχουσας συμφωνίας μεταξύ των δύο μεριών. Το ιστορικό της απόφασης έχει να κάνει με μια σειρά γεγονότων, αρχής γενομένης με το ότι ο Ντάνιελ δήλωσε σαφώς στον σύλλογο ότι δεν επιθυμεί να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Αραράτ στην Αρμενία, στον πρώτο γύρο προκριματικών του Champions League 2019/20. Επιπλέον, ο Ντάνιελ επέλεξε να δηλώσει άρρωστος λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της ομάδας στην Αρμενία με τρόπο που δεν ακολουθεί τις συνήθειες που έχει η ΑΙΚ για ειδοποίηση ασθένειας.

Ο Ντάνιελ δεν μπήκε στην αποστολή των 18 ατόμων για τον αγώνα εναντίον της Αραράτ, καθώς ως συνέπεια δεν θα μπορούσε να παίξει με τον νέο ελληνικό σύλλογο του, στο Europa League. Η συμφωνία που υπογράφηκε με τoν Άρη για την ενσωμάτωση του Σούντγκρεν είναι στις 18 Ιουλίου 2019, αλλά θα ολοκληρωθεί.

«Αισθανόμαστε μια τεράστια απογοήτευση για το πώς ο Ντάνιελ χειρίστηκε το συμφωνημένο του τέλος στην AIK. Έιχε μια φανταστική καριέρα στην AIK και το ότι χωρίζουμε με αυτόν τον τρόπο είναι εξαιρετικά λυπηρό», δήλωσε ο αθλητικός διεθυντής της ΑΙΚ, Μπιορν Γουέστρομ.

Ο Γουέστρομ, αθλητικός διευθυντής της ΑΙΚ, είναι και αυτός στον οποίο ο Σούντγκρεν μετέφερε την επιθυμία του όλες τις προηγούμενες μέρες: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω με την ΑΙΚ στο πρωτάθλημα όσο δύσκολο και αν είναι, αλλά θέλω να καταλάβετε ότι η σκέψη μου είναι στη νέα ομάδα μου. Δεν θέλω να στερηθώ το δικαίωμα να παίξω με τον Άρη στην Ευρώπη, δεν είναι φυσιολογικό;», είπε πολλές φορές και το ίδιο μετέφερε και στον προπονητή της ομάδας ο Σουηδός δεξιός μπακ.

Ο Σούντγκρεν, ήθελε να παίξει το Σάββατο για τελευταία φορά με αντίπαλο την Έλφσμποργκ, ακόμη και ενώ επρόκειτο την Κυριακή να ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη και το επανέλαβε σε όλους ους τόνους στους ανθρώπους της ομάδας του. Άλλωστε η οικογένεια Σούντγκρεν έχει μακρά ιστορία στην ΑΙΚ.

Όμως φαίνεται ότι μετά την επιμονή να μην παίξει στα Ευρωπαϊκά ματς, οι επιτελείς της ομάδας επέλεξαν να μην του επιτρέψουν να πει «αντίο» στο κοινό της ομάδας μέσα στο γήπεδο, κάτι που τον οδήγησε τελικά σε ένα μακροσκελές μήνυμα χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024