Ο Άντονι Ντέιβις παραχώρησε μια συνέντευξη στο γνωστό περιοδικό «Sports Illustrated» και μεταξύ άλλων ανέφερε μια ατάκα που θα συζητηθεί πολύ, αφού δείχνει να χάνει το μέτρο. Ο νέος παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς είπε χαρακτηριστικά πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου βάση αυτών που κάνει μέσα στο παρκέ.

Φυσικά δεν ξέχασε να επισημάνει τα ονόματα παικτών όπως ο ΛεΜπρόν, ο Λέοναρντ, ο Ντουράντ, ο Κάρι, ενώ τόνισε πως ο καθένας από αυτούς θέλει να είναι ο καλύτερος στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άντονι Ντέιβις:

«Είμαι ο καλύτερος στον κόσμο. Νομίζω πως κάνω πολλά πράγματα που άλλοι δεν μπορούν και αφορούν σε ένα πλήρες παιχνίδι.

Μπορεί να μπλοκάρω, να παίξω στην περιφέρεια, να αμυνθώ, να κάνω αλλαγές στις άμυνες μεταξύ 1-5, να σκοράρω καλάθια. Θέλω να γίνω ο πιο κυριαρχικός παίκτης και θα συνεχίσω να το κάνω…»

«Προφανώς υπάρχουν παίκτες όπως ο Καουάι, ο Ντουράντ, ο ΛεΜπρόν, ο Στεφ που μπορούν να κάνουν τα ίδια. Είναι σπουδαίοι, ταλαντούχοι παίκτες, Hall of Famers και γι’ αυτό το παιχνίδι μας γίνεται διασκεδαστικό.

Ο καθένας θέλει να γίνει ο καλύτερος στη λίγκα. Ο καθένας θέλει να κυριαρχεί και για αυτό το λόγο όταν ο ανταγωνισμός μας βγαίνει στο γήπεδο, τότε είναι απολαυστικό να μας παρακολουθείτε».