Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκιδική: Χωρίς ρεύμα λόγω της θεομηνίας – Πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση

Χαλκιδική: Χωρίς ρεύμα λόγω της θεομηνίας – Πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση

Γίνεται προσπάθεια από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος να μεταφερθούν στη Χαλκιδική γεννήτριες που θα καλύπτουν τις απαραίτητες ανάγκες, δίνοντας εκ περιτροπής στις περιοχές ρεύμα.

Στα σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης που εντοπίζονται στη Χαλκιδική αναφέρθηκαν, μιλώντας στην εκπομπή One Report, ο αντιπρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Νίκος Χατζάρας, και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα», Χρήστος Κολώνας.

Ο κ. Χατζάρας τόνισε πως «για να πάμε στην αποκατάσταση των ζημιών που υπάρχουν δεν μπορούμε να καθορίσουμε το χρονικό όριο» ευελπιστώντας πάντως πως σήμερα ή το αργότερο το πρωί της Παρασκευής θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση. «Είναι απαραίτητο να υπάρξει πρώτα η αποκατάσταση της βλάβης των πυλώνων του ΑΔΜΗΕ και μετά να πάμε να ηλεκτροδοτήσουμε τα υπόλοιπα» είπε, προσθέτοντας πως γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ανέφερε ο κ. Κολώνας, γίνεται προσπάθεια από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος να μεταφερθούν στη Χαλκιδική γεννήτριες που θα καλύπτουν τις απαραίτητες ανάγκες, δίνοντας εκ περιτροπής στις περιοχές ρεύμα.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024