Ο Σάμουελ Ουμτιτί δύσκολα να μείνει και τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπολογίζει για βασικούς τους Πικέ και Λενγκλέ.
Ο γάλλος αμυντικός έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και της Παρί Σεν Ζερμέν, που περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τους μπλαουγκράνα για να τον κάνουν δικό τους.
Μετά το «ναυάγιο» με την υπόθεση Μαγκουάιρ, οι «κόκκινοι διάβολοι» στρέφουν αλλού το βλέμμα τους για την ενίσχυση της άμυνας, με το γάλλο στόπερ να αποτελεί τον εκλεκτό του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.
Από την άλλη η Παρί κοιτάζει τον Γάλλο και θέλει να τον αποκτήσει, ειδικά λόγω του πρόσφατου παραγκωνισμού του από την ομάδα του, που τον έχει οδηγήσει σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.
Φαβορί για την απόκτησή του είναι η ομάδα του Μάντσεστερ, καθώς είναι διατεθειμένη να δώσει περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι η Παρί Σεν Ζερμέν.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.