Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντ. Καρακούσης στο One Channel: Η κυβέρνηση μπήκε με… φόρα

Αντ. Καρακούσης στο One Channel: Η κυβέρνηση μπήκε με… φόρα

Το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, έτσι όπως παρουσιάστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο στη Βουλή, σχολίασε ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» Αντώνης Καρακούσης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel

Το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, έτσι όπως παρουσιάστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο στη Βουλή, σχολίασε ο διευθυντής της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» Αντώνης Καρακούσης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel.

To ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης «Μαζί» με συντονιστή τον κ. Σκέρτσο, είναι μία καινοτομία του νέου κυβερνητικού σχήματος» σημείωσε ο κ. Καρακούσης.

«Ο κ. Μητσοτάκης σχεδιάσει ένα μηχανισμό συντονισμού και παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου λαμβάνοντας υπόψιν προφανώς τις πικρές εμπειρίες με τα προβλήματα συντονισμού που είχαν άλλες κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης.

Ο κάθε υπουργός έλαβε έναν φάκελο οδηγιών και έτσι ουσιαστικά εξειδικεύονται τα μέτρα που κάθε υπουργός έχει καθήκον να μελετήσει και να εφαρμόσει», συμπλήρωσε .

Αναφερόμενος στην «καρατόμηση» του αρχηγού της ΕΛ. ΑΣ ο κ. Καρακούσης δήλωσε ο «Ο κ. Χρυσοχοϊδης ζήτησε την παραίτησή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ επειδή έπαιξε αυτό λέμε «κομματικό παιχνίδι».

Ο κ. Καρακούσης δήλωσε πως πρόκειται για ένα σαφές μήνυμα που δείχνει πως μπήκε η νέα κυβέρνηση μπήκε με φόρα.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024