Διαθέσιμες θα παραμείνουν για όσο απαιτούν οι καιρικές συνθήκες, οι οκτώ κλιματιζόμενες αίθουσες του δήμου Αθηναίων για την προστασία των ευάλωτων ομάδωναπό τις υψηλές θερμοκρασίες.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου λειτουργεί ο τηλεφωνικός αριθμός του δήμου Αθηναίων 1595 για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Οι αίθουσες που λειτουργούν -με διευρυμένο ωράριο- ως σημεία δροσιάς είναι:
Πληροφορίες για τα σημεία δροσιάς αλλά και χρηστικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση των υψηλών θερμοκρασιών παρέχονται και από την πρωτοποριακή εφαρμογή του δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, «EXTREMA». Περιηγηθείτε στο www.extrema.space
Ποτίστρες για τα αδέσποτα της Αθήνας
Τις δύσκολες αυτές ημέρες δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους τετράποδους αδέσποτους φίλους μας. Ειδικές ποτίστρες βρίσκονται με ευθύνη των ανάλογων υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων και των φιλοζωικών σωματίων σε 34 σημεία της Αθήνας. Μπορούμε όλοι μας να φροντίζουμε να παραμένουν γεμάτες με φρέσκο δροσερό νερό.
Δείτε εδώ που βρίσκονται οι ποτίστρες: https://www.cityofathens.gr/node?page=1
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).