Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προτάθηκε στον Κετσπάγια ο ο Μουνιέ

Προτάθηκε στον Κετσπάγια ο ο Μουνιέ

Ο Αντονί Μουνιέ, που δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό, έχει προταθεί στην κυπριακή ομάδα, ωστόσο τα χρήματα που απαιτούνται για τον Γάλλο είναι πολλά

Το θέμα του Αντονί Μουνιέ εξακολουθεί να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, σημείο επαφής για τη λύση του συμβολαίου του Γάλλου δεν έχει υπάρξει ακόμα, ενώ οι πράσινοι διέρρεαν σήμερα πως δεν πρόκειται να κάνουν ούτε βήμα πίσω όσον αφορά τους «κομμένους». Επί της ουσίας, αυτό που τόνιζαν στον Παναθηναϊκό, είναι πως δεν πρόκειται να δώσουν αποζημιώσεις σε παίκτες. Και εκείνοι καλούνται να επιλέξουν μεταξύ της… απραξίας για ένα χρόνο και της ελευθερίας τους χωρίς να πάρουν χρήματα.

Ο Γάλλος αναζητεί εδώ και καιρό ομάδα στο εξωτερικό, έχοντας ωστόσο και απαιτήσεις από τον Παναθηναϊκό να πάρει μέρος από τα 400.000 ευρώ που προβλέπονται για τη νέα σεζόν, αν δε βρει την ίδια προσφορά. Στο τριφύλλι, ωστόσο, δε σκοπεύουν να δώσουν ούτε… ευρώ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την Κύπρο, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός προτάθηκε στην Ανόρθωση, όπου προπονητής είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Οι Κύπριοι, μάλιστα, έψαξαν πληροφορίες για την περίπτωσή του, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα θα κινηθούν για την απόκτησή του και οι λόγοι είναι δύο.

Ο πρώτος έχει να κάνει με τους συχνούς τραυματισμούς του παίκτη, ο οποίος έχασε πολύ μεγάλο μέρος των αγώνων του Παναθηναϊκού καθώς ήταν επιρρεπής. Και ο δεύτερος με τα χρήματα, αφού σε καμία περίπτωση η Ανόρθωση δε διαθέτει ένα τόσο μεγάλο ποσό και μάλιστα για να πάρει το… ρίσκο με τον Μουνιέ. Ίσως αν ο Γάλλος ζητήσει λιγότερα χρήματα να ασχοληθούν οι Κύπριοι, ωστόσο σε επίπεδο επίσημων επαφών δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι προχωρημένο.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024