Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φερέιρα : «Δοκιμές τέλος, δεν έχουμε δύο ισάξιους σε κάθε θέση»

Φερέιρα : «Δοκιμές τέλος, δεν έχουμε δύο ισάξιους σε κάθε θέση»

Ο Αμπέλ Φερέιρα, ότι ήταν να δει το είδε από τα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια υποστηρίζοντας έχει πάρει τις αποφάσεις του

Ο Πορτογάλος τεχνικός ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα μετά το τέλος του αγώνα με την Τσβόλε (2-2) υποστήριξε πως έχει πάρει τις αποφάσεις τους για τους παίκτες που θα συνεχίσουν στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

«Θα έλεγα ότι κύριος στόχος είναι να γίνει αξιολόγηση των παικτών αλλά σιγά σιγά φτάνει η ώρα να πάρω αποφάσεις. Όλοι πήραν την ευκαιρία τους για να μου δείξουν τη συνολική εικόνα τους. Υπήρξαν παίκτες που με εξέπληξαν θετικά εννοώ κυρίως νεαρούς παίκτες, έχουμε αυτούς που ξέρουμε ότι θα δώσουν πράγματα στο μέλλον και στο τέλος θα κάνουμε την τελική αξιολόγηση και θα δούμε που χρειαζόμαστε ενίσχυση.

Όπως είπαμε ήθελα να δώσω ευκαιρίες σε όλους γιατί υπάρχουν παίκτες που δεν είχαν ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας. Προσπάθησα να ανακατέψω τους παίκτες με βάση τις θέσεις τους αλλά αφού θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να έχουμε 2 ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση και αυτό δεν το έχουμε.

Από δω και στο εξής θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Από δω και στο εξής θα παίζουν μόνο όσοι μου δείξανε ότι έχουν διάθεση. Πρέπει να έχουμε 2 ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση για να υπάρχει και συναγωνισμός.

Για τα όσα είπε με τον Γιώργο Σαββίδη και τις μεταγραφές: «Αυτή τη στιγμή θα ήθελα να το λύσω εσωτερικά έχουμε ακόμα δρόμο αλλά ο στόχος παραμένει ο ίδιος, να συνεχίσουμε το σερί νικών που υπήρχε από πέρυσι.

Δεν θα μείνουν όλοι οι παίκτες το ξέρουμε ότι έχουμε σημαντικούς παίκτες τραυματίες, αλλά αυτό δεν μας μειώνει την πίστη και την αυτοπεποίθηση μας. Μην ξεχνάμε όλοι μας ότι είμαστε οι πρωταθλητές και όλοι πλέον απαιτούν περισσότερα πράγματα από εμάς».

Για την αποβολή του Πέντρο Ενρίκε: «Δεν είναι εύκολη κατάσταση η αποβολή. Συνέβη όμως ο διαιτητής κάνει λάθη αλλά εμείς πρέπει να το αποδεχθούμε και να είμαστε ήρεμοι για να μην αφήνουμε την ομάδα με παίκτη λιγότερο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024