Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιβεβαίωση από Σαββίδη: Ο ΠΑΟΚ πάει και για χαφ και για επιθετικό

Επιβεβαίωση από Σαββίδη: Ο ΠΑΟΚ πάει και για χαφ και για επιθετικό

Ο μεγάλος γιος του προέδρου και μεγαλομετόχου του Δικέφαλου επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση δύο παικτών στο άμεσο μέλλον

Ο Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται από χθες (8/7) το απόγευμα στην Ολλανδία και σήμερα (9/7) θα παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Τσβόλε (στις 20:00).

Η άφιξή του στο Άπελντοορν και οι επαφές του με Φερέιρα και Μπράνκο αναμένεται να φέρουν νέες μεταγραφικές εξελίξεις στον Δικέφαλο.

Πολλές φορές οι συζητήσεις του Γιώργου Σαββίδη με τους φίλους του ΠΑΟΚ στα social media κρύβουν ειδήσεις.

Κάποιες φορές διαψεύδει ονόματα που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά ως στόχοι του Δικέφαλου, ενώ άλλες φορές επιβεβαιώνει στόχους που υπάρχουν για την ομάδα.

Τώρα επιβεβαίωσε ότι ο ΠΑΟΚ δεν κινείται μόνο για την απόκτηση ενός χαφ (ο οποίος αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα), αλλά ψάχνει και έναν ακόμη επιθετικό.

Αυτό είναι απόλυτα λογικό με δεδομένη την προτίμηση του Αμπέλ Φερέιρα στο 4-4-2 και την ύπαρξη μόνο δύο καθαρών φορ στο ρόστερ, του Άκπομ και του Σφιντέρσκι.

Ο νεαρός Μαρκόφσκι λογικά θα πάει εκ νέου δανεικός, ενώ ο Γαϊτανίδης (που τα πηγαίνει πολύ καλά στην προετοιμασία), είναι περισσότερο πλάγιος επιθετικός, παρότι παίζει και στην κορυφή στο 4-4-2.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει κλείσει τις δύο μεταγραφές (χαφ και σέντερ φορ) έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ώστε να υπάρχει χρόνος οι παίκτες να προλάβουν να είναι έτοιμοι ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024