Α1 μπάσκετ γυναικών : Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό η Αυτζή
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν η πόιντ γκαρντ Μαρία Αυτζή
Αθλήτρια του Ολυμπιακού θα παραμείνει και τη νέα σεζόν η Μαρία Αυτζή.
Όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι», οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους, με την Ελληνίδα πόιντ γκαρντ να βάζει την υπογραφή της σε συμβόλαιο που θα την κρατήσει για ακόμη ένα έτος στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαρία Αυτζή και η Ελληνίδα γκαρντ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στις νταμπλούχες Ελλάδος.
Στη δήλωσή της η Μαρία Αυτζή τόνισε: «Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα. Με τον Ολυμπιακό καταφέραμε να σηκώσουμε και πέρσι το νταμπλ, να παραμείνουμε αήττητες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και να αγωνιστούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στην Ευρωλίγκα.
Πιστεύω ότι και φέτος θα είμαστε ανταγωνιστικές και από την μεριά μου θα δώσω ότι έχω για να βοηθήσω την ομάδα μου και προσφέρω χαρές στον κόσμο μας. Δεν υπάρχει λόγος για πολλά λόγια, τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να επιτύχουμε τους στόχους μας».
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442