Λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι πέρασε την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου ο νέος υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Δήμητρα και τα 4 παιδιά τους κατευθύνθηκαν πιασμένοι χέρι χέρι προς το εσωτερικό του Μεγάρου. Ο κ. Θεοχάρης κρατούσε στην αγκαλιά του το νεότερο μέλος της οικογένειας, τη μικρή Γεωργία η οποία είναι μόλις τριών ετών.

Μαζί τους είχαν βεβαίως και τα άλλα τρία παιδιά τους, τον 15χρονο Παναγιώτη, την 13χρονη Σύλια (παιδιά της Δήμητρας από προηγούμενο γάμο) και την 11χρονη Στέλλα, κόρη του νέου υπουργού Τουρισμού επίσης από άλλο γάμο.

Μάλιστα, μπαίνοντας στον προαύλιο χώρο του Προεδρικού ο κ. Θεοχάρης ζήτησε τη βοήθεια της συζύγου του καθώς κρατώντας την μικρούλα στην αγκαλιά του δεν μπορούσε να απαντήσει στο κινητό του τηλέφωνο που χτυπούσε εκείνη την ώρα στην εσωτερική τσέπη του σακακιού του. Η σύζυγός του το πήρε, απενεργοποίησε τους ήχους, εν όψει ορκωμοσίας, και του το επέστρεψε για να συνεχίσουν όλοι μαζί.

Η εικόνα του Χάρη Θεοχάρη συν γυναιξί και τέκνοις και την μικρή Ζορζέτ (έτσι την φωνάζει η οικογένεια) σφικτά στην αγκαλιά του δεν προκαλεί εντύπωση σε όσους τουν γνωρίζουν. Άλλωστε ο ίδιος έχει πρόσφατα παραδεχθεί σε συνέντευξή του πως «είμαι σίγουρα χαζομπαμπάς. Πολύ ανεκτικός, αλλά κάποιες φορές παραείμαι αυστηρός. Αλλά πάντα οι μπαμπάδες με τα κορίτσια είναι δύσκολο να είναι αυστηροί»…

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο