Περήφανη για την πορεία της στο φετινό Wimbledon δήλωσε η Κόκο Γκοφ μετά την ήττα της από τη Σιμόνα Χάλεπ στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.
Η 15χρονη τενίστρια μπορεί να ηττήθηκε από το πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και να αποκλείστηκε, αλλά στο τέλος κέρδισε το απλόχερο χειροκρότημα των θεατών. Η Κόκο Γκοφ πέτυχε σπουδαίες νίκες μέχρι τον τέταρτο γύρο και έδειξε πως το μέλλον της ανήκει.
Η νεαρή Αμερικανίδα μετά τον αποκλεισμό της από την Χάλεπ, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι έμαθα πολλά εδώ. Έμαθα να παίζω μπροστά σε μεγάλο κοινό, έμαθα να παίζω υπό πίεση και είμαι ευγνώμων γι’ αυτή την εμπειρία
Στο Roland Garros έχασα στον 2ο προκριματικό γύρο. Τώρα έφτασα στη 2η εβδομάδα και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Είμαι ενθουσιασμένη και τώρα περιμένω το US Open αλλά και τα υπόλοιπα τουρνουά που έρχονται».
Ο Τεό Μαλεντόν τόνισε μετά την πρόκριση επί της Βαλένθια ότι τα προβλήματα τραυματισμών θα πρέπει να αποτελέσουν έξτρα κίνητρο για τη Ρεάλ στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στον τελικό της Euroleague ο Σέρχιο Γιουλ αναμένεται να φτάσει σε συμμετοχές Final Four τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ρεάλ επί της Βαλένθια, ξεκαθάρισε πως ο Γκαρούμπα τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από τον τελικό με τον Ολυμπιακό.