Ο Παναιτωλικός συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοινώνοντας την απόκτηση του 23χρονου Πορτογάλου μέσου, Ντάλσιο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως είναι χαρούμενος για την μεταγραφή του στην ομάδα του Αγρινίου, ενώ τόνισε πως ο Παναιτωλικός είναι ένα οργανωμένο κλαμπ και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει να ανέβει επίπεδο ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναιτωλικός:

«Στην ομάδα μας ανήκει από σήμερα ο Ντάλσιο (Euciodalcio Gomes). Ο Πορτογάλος μέσος (γεννημένος στις 22 Μαΐου 1996) που ανήκε στη Μπενφίκα και αγωνίστηκε έως τώρα στη Ρέιντζερς και τη Μπελενένσες με δανεισμό και τη Μπενφίκα Β, έρχεται στον Παναιτωλικό με ελεύθερη μεταγραφή, υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2021.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω ότι ο Παναιτωλικός είναι ένα οργανωμένο κλαμπ και γίνεται πολύ καλή δουλειά. Σήμερα είδα από κοντά τους ανθρώπους του και τις εγκαταστάσεις, που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που είχα. Υπόσχομαι να δουλέψω το επόμενο διάστημα για να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ, μαζί με όλους να ανέβει επίπεδο η ομάδα».