Ο Γέχια Ατιγιαλάχ είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής του Βόλου, καθώς οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του.
Ο 24χρονος Μαροκινός χαφ βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα, πέρασε τις εξετάσεις που υποβλήθηκε και υπέγραψε στην ομάδα του Βόλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (2/3/95) Μαροκινού μέσου Γέχια Ατιγιαλάχ. Ο Ατιγιαλάχ από την αρχή της καριέρας του αγωνιζόταν στην Ολυμπίκ Σάφι (Μαρόκο), έχοντας γεμάτες χρονιές τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Μαρόκο.
Ο Ατιγιαλάχ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, μετέβη στην Πορταριά και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή».
Μηνύματα με ψέματα προς τους διαιτητές από συγκεκριμένα κέντρα για επίμαχες φάσεις καθώς παρουσιάζουν την εκπαίδευση της ΚΕΔ όπως τους βολεύει. Διαβάστε για το θέατρο του παραλόγου
To transfermarkt παρουσιάζει τους 10 πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές της Premier League, το συμβόλαιο των οποίων εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κονατέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπισουμά κι ακόμη 7.
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την πρωτιά στο τουρνουά Gen A Stars U16, καθώς με 30 πόντους του Χριστοδούλου κι άλλους 14 του Σπανούλη, επικράτησε της ΔΕΚΑ με 94-85 και πήρε το τρόπαιο.