Πρόβλημα με τον Γιάννη Μπουζούκη προέκυψε στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από το πρόγραμμα με ενοχλήσει στον τετρακέφαλο. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, αλλά το απόγευμα έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Η προπόνηση περιλάμβανε τριών ομάδων και ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Η άδεια επίσης που είχε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης έληξε σήμερα και έτσι το απόγευμα έκανε κι αυτός την πρώτη του προπόνηση. Ο διεθνής μέσος με τους Στάικο, Μπότσαρη θα περάσει το πρωί της Τρίτης από εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Στάικος, βέβαια, να θυμίσουμε ότι δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σεζόν, αλλά συμμετέχει στις προπονήσεις μέχρι να έρθουν χαφ, διότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, ώστε να κάνει τη δουλειά του, όπως επιθυμεί, ο Γιώργος Δώνης.

Τόσο στη πρωινή, όσο και στην απογευματινή προπόνηση, επίσης, πήρε μέρος και ο Γιάννης Μπότσαρης. Ο νεαρός γκολκίπερ της Κ19 του Παναθηναϊκού γεννήθηκε στις 20/3/01.

Θα περάσει από εργομετρικά και δεν αποκλείεται ο τεχνικός του «τριφυλλιού» να τον πάρει στην Ολλανδία, αφού είναι τραυματίας ο Ξενόπουλος και αναμένεται να γυρίσει τον Αύγουστο. Εφόσον συμβεί αυτό, Μπότσαρης θα πλαισιώσει τους Διούδη, Κότσαρη, Χριστογεώργο.