Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Μαρτίνς: «Είμαστε σε καλό δρόμο…»

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Είμαστε σε καλό δρόμο…»

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου, αλλά θα πρέπει οι παίκτες του να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να παρουσιαστούν έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν

Ικανοποιημένος έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ουκρανική ομάδα (1-1), τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έπαιξαν πολύ καλά απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και τα πήγαν εξαιρετικά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά θα πρέπει οι παίκτες του να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Είμαι ικανοποιημένος. Στο τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε είπα μερικά πράγματα, κυρίως για να τραβήξω την προσοχή των παικτών μου. Σήμερα είχαμε μια διαφορετική εικόνα. Δεν είδα χαλάρωση. Παίξαμε πολύ καλά, εναντίον ενός πολύ δύσκολου αντιπάλου που αγωνίζεται πολλές φορές στο Champions League. Ημασταν καλοί στην τακτική του αγώνα. Δουλέψαμε όπως θα έπρεπε. Είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε, αλλά δεν μπήκε η μπάλα. Πιστεύω ότι ήμασταν καλοί και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το γεγονός ότι έκανε λίγες αλλαγές: «Είμαστε στη φάση της προετοιμασίας που αρχίζουν οι παίκτες να παίζουν για 90 λεπτά. Στην πρώτη φάση οι παίκτες μπορούσαν να παίξουν το πολύ 45 λεπτά. Σιγά σιγά όμως μπαίνουν σε ρυθμούς αγώνα. Εχουμε άλλα δύο φιλικά, τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε, προκειμένου να μπούμε σε ρυθμό και να ετοιμαστούμε για τα επίσημα παιχνίδια».

Για τον αποκλεισμό της Γουινέας και το πότε θα επιστρέψει ο Καμαρά: «Πρέπει πρώτα να γυρίσει στη χώρα του. Μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα. Από Δευτέρα θα τον υπολογίζουμε κανονικά. Ο ρυθμός του είναι αρκετά ψηλός και θα είναι εύκολο να προσαρμοστεί και να παίξει. Θα ήθελα να προχωρήσει, όπως και οι Σισέ και Μεριά, αλλά το καλύτερο για την ομάδα είναι να επιστρέψουν πίσω».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024