
Άρης : Στις επάλξεις ο Ματίγια
Με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη επί ολλανδικού εδάφους, ενώ επανήλθε σε κανινικό πρόγραμμα ο Ματίγια
Η προετοιμασία του Άρη στην Ολλανδία συνεχίζεται. Σήμερα Δευτέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση, με τον Σάββα Παντελίδη να δίνει έμφαση σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και στην τακτική. Ο Χαβιέ Ματίγια ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και συμμετείχε κανονικά στην ομαδική προπόνηση.
Αναλυτικά η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:
«Πρωί και απόγευμα προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη επί ολλανδικού εδάφους (8η μέρα).
Το πρόγραμμα των σημερινών προπονήσεων περιελάμβανε το πρωί ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτική (αμυντική και επιθετική λειτουργία σε γκρουπ), ενώ το απόγευμα ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτική (μέσω παιχνιδιού).
Ο Χαβιέ Ματίγια ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε (βαριά σύσπαση των μυών της σπονδυλικής στήλης) και συμμετείχε στις σημερινές προπονήσεις.
Στον αντίποδα, δεν συμμετείχε ο νεαρός τερματοφύλακας, Απόστολος Τσιλιγγίρης, λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο.
Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα προπονηθούν το πρωί».
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Γκρίνιες, εμφύλιοι, αλληλοκαρφώματα
- Νέες κυρώσεις προς την Κούβα ανακοίνωσε ο Μάρκο Ρούμπιο
- Ο Λούλα δηλώνει πολύ ικανοποιημένος μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ – Στο τραπέζι τα ορυκτά
- Europa League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 8 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


