Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από το σανίδι και τα μικρόφωνα στα έδρανα της Βουλής

Από το σανίδι και τα μικρόφωνα στα έδρανα της Βουλής

Ποιοι υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές από τον χώρο της showbiz εξασφάλισαν μια θέση στα έδρανα της Βουλής αφήνοντας εκτός κομματικά στελέχη που εκλέγονταν για τετραετίας

Πρόσωπα από την showbiz, δημοσιογράφοι αλλά και καλλιτέχνες, εκτόπισαν με την αναγνωρισιμότητά τους, κομματικά στελέχη τα οποία εκλέγονταν για τετραετίες.

Παρούσα στην επόμενη Βουλή με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η Νόνη Δούνια η οποία είναι εκλεγμένη δημοτική Σύμβουλος Πειραιά και το βράδυ της Κυριακής εκλέχτηκε βουλευτής της A’ εκλογικής περιφέρειας Πειραιά και Νήσων.

Με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας εκλέχτηκαν επίσης τρεις δημοσιογράφοι. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κέρδισε την έδρα στην Α΄ Αθήνας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εκλέχτηκε επίσης στην επόμενη Βουλή, καθώς ήταν υποψήφιος στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών, αλλά και ο Γιώργος Αμυράς ο οποίος κέρδισε την έδρα στα Ιωάννινα.

Αντιπολίτευση θα ασκεί πλέον η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία εκλέχτηκε με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών και αξίζει να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη Ελληνίδα βουλευτής που συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι. Στα διπλανά έδρα θα κάθεται η συνάδελφος της Καλλιόπη Βέττα, που επίσης εκλέχτηκε στην Κοζάνη με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος εκλέχτηκε η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου που κέρδισε την έδρα στην Ανατολική Αττική, ενώ ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης που εκλέχτηκε με το ΜέΡΑ25 στον Βόρειο Τομέα Αθηνών θα δώσει και αυτός το δικό του στίγμα στην επόμενη Βουλή.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024