Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο εκλογικό τμήμα των Εξαρχείων

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο εκλογικό τμήμα των Εξαρχείων

Την ευθύνη για την επίθεση που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές, χθες λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, στο 33ο εκλογικό τμήμα στην οδό Κωλέττη 35, ανέλαβε η ομάδα «Καλποθήρες εμπρηστές».

Την ευθύνη για την επίθεση που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές, χθες λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, στο 33ο εκλογικό τμήμα στην οδό Κωλέττη 35, ανέλαβε η ομάδα «Καλποθήρες εμπρηστές». Οι δράστες εισέβαλαν στο εκλογικό τμήμα και άρπαξαν την κάλπη. Προτού διαφύγουν έριξαν και μία μολότοφ. Στη συνέχεια πήγαν στην πλατεία Εξαρχείων και έβαλαν φωτιά στα ψηφοδέλτια.

Με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου οι… Καλποθήρες περιγράφουν το περιστατικό και αναφέρονται ονομαστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος έχει δεσμευθεί να πατάξει την ανομία στα Εξάρχεια.

«Τα αυτιά μας βουίζουν από τα απελπισμένα καλέσματα κομμάτων και λοιπών πολιτικών φορέων για συμμετοχή στην δημοκρατική εκλογική διαδικασία. Μια μικρή ομάδα συντρόφων συγκινηθήκαμε από τους αξιολύπητους ζητιάνους ψήφων και με όπλα την αποφασιστικότητα, τη θέληση για άμεση δράση και τις βαριοπούλες μας συμμετείχαμε στο δημοκρατικό φιάσκο. Σπάσαμε με τα παραπάνω το καθεστώς ανάθεσης που επικρατεί σαν κανονικότητα και διαμορφώσαμε τους δικούς μας όρους επίθεσης και σαμποτάζ μέσα στο πανηγυράκι τους .

Αναλαμβάνουμε, λοιπόν, την ευθύνη για την εισβολή στο 33ο εκλογικό κέντρο Αθηνών λίγα λεπτά πριν την λήξη της διαδικασίας, όπου απαλλοτριώσαμε μία κάλπη. Κατά την είσοδό μας ψάξαμε εναγωνίως την αστυνομική φύλαξη του εκλογικού κέντρου, αλλά όπως διαπιστώσαμε ενώ ήταν εκεί επέλεξαν να παίξουν κρυφτούλι (με επιτυχία η αλήθεια είναι). Την στιγμή της αποχώρηση μας αφήσαμε δώρο στους νεκροζώντανους υπαλληλίσκους των κομμάτων και τα εθελόδουλα δημοκρατικά σκουπίδια των εφορευτικών επιτροπών ένα (κλεμμένο από μπάτσους) δακρυγόνο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά παραδώσαμε το εσωτερικό της κάλπης στη μόνη μοίρα που του αξίζει: τη φωτιά.

Η δράση αυτή αποτελεί ένα θερμό καλωσόρισμα από τη μεριά μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι έχουν υποσχεθεί πως θα μας τελειώσουν. Σας περιμένουμε…»

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024