Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζέτα Δούκα: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της

Ζέτα Δούκα: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της

Με μία όμορφη φωτογραφία και ένα γλυκό μήνυμα στο Instagram ευχήθηκε η Ζέτα Δούκα «Χρόνια Πολλά» στην μητέρα της

Η Ζέτα Δούκα έκανε την πιο γλυκιά ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εν όψει των γενεθλίων της μητέρας της!

Η γνωστή ηθοποιός είναι λάτρης των social media και συχνά μοιράζεται μικρά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους δεκάδες ακολούθους της στο Instagram.

Αυτήν την φορά η ταλαντούχα ηθοποιός επέλεξε μία… ξεχωριστή φωτογραφία για να ευχηθεί στην μαμά της για τα γενέθλιά της!

Στην εν λόγω φωτογραφία ποζάρουν γιαγιά, μαμά και κόρη, τρεις γενιές όπως αναφέρει και η ηθοποιός! Είναι αγκαλιασμένες σφιχτά ενώ το μήνυμα που συνοδεύει την φωτογραφία είναι πραγματικά συγκινητικό.

Η Ζέτα Δούκα γράφει χαρακτηριστικά: «Τρεις γενιές, μια αγκαλιά! Μαμά, να σε χαιρόμαστε! Σ ευχαριστώ για όλα, φανερά και αόρατα, καλά και λιγότερο καλά…

Έχουμε εξάλλου περάσει μαζί τόσα χρόνια, πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Μαθαίναμε η μια την άλλη, μεγαλώναμε κι αλλάζαμε κάθε μέρα… Πάντα όμως με αγάπη, νοιάξιμο και καλή πρόθεση• αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας μιας οποιαδήποτε σχέσης! Μας εύχομαι να περάσουμε πολλά πολλά ακόμα χρόνια, έτσι και καλύτερα. Σε αγαπώ, η κόρη σου( που ενίοτε σε βασανίζει…)».

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο:

View this post on Instagram

Τρεις γενιές, μια αγκαλιά! Μαμά, να σε χαιρόμαστε! Σ ευχαριστώ για όλα, φανερά και αόρατα, καλά και λιγότερο καλά… Έχουμε εξάλλου περάσει μαζί τόσα χρόνια, πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Μαθαίναμε η μια την άλλη, μεγαλώναμε κι αλλάζαμε κάθε μέρα… Πάντα όμως με αγάπη, νοιάξιμο και καλή πρόθεση•αυτή ειναι η συνταγή επιτυχίας μιας οποιαδήποτε σχέσης! Μας εύχομαι να περάσουμε πολλά πολλά ακόμα χρόνια, έτσι και καλύτερα. Σε αγαπώ, η κόρη σου( που ενίοτε σε βασανίζει…) #happybirthday #lastnight #familylife #familylove #threegenerations #strongrelationships #loveyoutothemoonandback❤️ #grandmotherandgranddaughter

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024