«Το ΜέΡΑ25 θα είναι η μοναδική αξιόπιστη πατριωτική αλλά και ταυτόχρονα ευρωπαϊκή αντιπολίτευση» δήλωσε, μιλώντας στο One Channel, ο επικεφαλής του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος όπως δείχνουν τα αποτελέσματα εξασφαλίζει την είσοδό του στην επόμενη Βουλή.

Ο κ. Βαρουφάκης τόνισε πως «το ΜέΡΑ25 ήρθε σε πολύ αντίξοες συνθήκες χωρίς χρήματα, χωρίς κανένα μηχανισμό, με μια απόλυτη δαιμονοποίηση, και για πρώτη φορά εκείνο το «όχι» του Ιουλίου 2015 εκπροσωπείται στη Βουλή. Ένα μικρό νούμερο αλλά αρκετά μεγάλο για να κάνει την πολύ μεγάλη διαφορά».

Την ίδια ώρα, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο σύμπλευσης με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «ένα κόμμα το οποίο μέχρι σήμερα εγκαινίασε το τέταρτο μνημόνιο, που θα είναι ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο ο κ. Μητσοτάκης θα εγκαινιάσει το δικό του καθεστώς, μια νέα παρασιτική ολιγαρχία» και δεσμεύτηκε να «κατεβάζει» αντινομοσχέδιο σε κάθε νομοσχέδιο του νέου πρωθυπουργού και να το συνδέει με την πανευρωπαϊκή πολιτική του ΜέΡΑ25 για μια «πράσινη» νέα συμφωνία, για έξοδο και απόδραση από τα μνημόνια και την αυστηρή λιτότητα. Εξαπέλυσε δε, πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα καταλογίζοντάς του ότι από το βράδυ του δημοψηφίσματος «ανέσυρε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας μια Νέα Δημοκρατία που είχε καταρρεύσει και την έβαλε στις ράγες που την οδήγησαν στον σημερινό θρίαμβο».

Πηγή: onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας