Αθλιότητες κατά Τσίπρα από αστυνομικό – μέλος της ΝΔ
Αλγεινή εντύπωση προκαλούν όσα γράφει κατά του Αλέξη Τσίπρα στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένας αστυνομικός που δηλώνει μέλος της Νέας Δημοκρατίας.
Αλγεινή εντύπωση προκαλούν όσα γράφει κατά του Αλέξη Τσίπρα στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένας αστυνομικός που δηλώνει μέλος της Νέας Δημοκρατίας.
Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος βρίζει σκαιότατα τον πρώην πλέον πρωθυπουργό, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει «ηγέτη» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συμπληρώνοντας στην ανάρτησή του τον αριθμό του στο μητρώο μελών της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν είναι η μοναδική που αξίζει προσοχής από τη σελίδα του κ. Ηλιόπουλου, καθώς σε προηγούμενες ισχυρίζεται ότι «το κράτος είναι τα ΜΑΤ», ενώ χαρακτηρίζει «κόπρους» τους αναρχικούς.

- Νέα Αριστερά: Οι νεκροί στις φυλακές είναι αποτέλεσμα μιας απάνθρωπης πολιτικής
- Ηνωμένο Βασίλειο: Συνελήφθη κουκουλοφόρος που φέρεται να κινήθηκε απειλητικά προς τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μάλι ξεκίνησε το λιντσάρισμα «υπόπτων» που οι πολίτες θεωρούν συνεργούς
- Καμπανάκι από τη Μaersk – «Φέσι» μισό δισ. κάθε μήνα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης
- Ο Άρι Άστερ ήθελε τόσο πολύ την Σκάρλετ Γιόχανσον στη νέα του ταινία που άλλαξε όλο το πρόγραμμά του
- Δημοσκόπηση: Τον δρόμο της εξόδου δείχνουν οι πολίτες σε Μητσοτάκη-ΝΔ – Εμπιστοσύνη σε Κοβέσι, συντριπτικό «ναι» σε εξεταστική για υποκλοπές
- Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 22χρονος με όπλο και 4.000 ευρώ – Έκανε απάτες παριστάνοντας τον λογιστή στα Γρεβενά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442