Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραμένει ο καύσωνας - Mε τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή

Παραμένει ο καύσωνας – Mε τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή

Τοπικές βροχές αναμένονται το Σάββατο στα ορεινά της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ την Κυριακή των εκλογών θα επικρατεί ζέστη και αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα.

Σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, άνεμοι έως 6 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 7 μποφόρ και περιορισμένη αστάθεια θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού έως την Κυριακή των εκλογών.

Σύμφωνα με το meteo, το Σαββάτο τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά και την Πελοπόννησο, ενώ την Κυριακή τα φαινόμενα θα είναι λίγα και τοπικά, κατά κύριο λόγο στην Πελοπόννησο.

Ο χάρτης της ΕΜΥ για το Σάββατο 6 Ιουλίου

Η θερμοκρασία το Σάββατο αναμένεται να φτάσει κατά τόπους τους 37 έως 38oC στα ηπειρωτικά και τους 35oC στις νησιωτικές περιοχές, ενώ στις 7 Ιουλίου θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους κατά τόπους τους 38 με 39oC στα ηπειρωτικά και τους 36 με 37oC στις νησιωτικές περιοχές.

Ο χάρτης της ΕΜΥ για την Κυριακή 7 Ιουλίου

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 5 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως  6 μποφόρ στο Ιόνιο. Στο Αιγαίο οι βόρειοι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 έως 6 μποφόρ ,όμως στο Νότιο Αιγαίο το Σαββατοκύριακο θα φτάνουν πρόσκαιρα κατά τόπους και τα 7 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός για αύριο (Σάββατο 6 Ιουλίου):

Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 αναμένονται τοπικές νεφώσεις αρχικά στην Ανατολική Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά Ελλάδα και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι κι έπειτα κατά κύριο λόγο στα ορεινά, τα δυτικά ηπειρωτικά και την Πελοπόννησο.Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 21 έως 36, στη Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά από 22 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 24 έως 31, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 34 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου και την Κρήτη από 22 έως 32.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν πρόσκαιρα κατά τόπους και τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα, ενώ πιθανότητα πρόσκαιρης βροχόπτωσης υπάρχει κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, όμως το απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε νότιους έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024