Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολοταχώς για sold out... διαρκείας ο Ολυμπιακός

Ολοταχώς για sold out… διαρκείας ο Ολυμπιακός

Περισσότεροι από 19.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κλείσει μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική σεζόν και δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους – Ολοταχώς για sold out οι Πειραιώτες

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση των «ερυθρόλευκων» διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να έχει αγοράσει πάνω από 19.000 κάρτες!

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε το βράδυ της Παρασκευής η πειραϊκή ΠΑΕ, μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 19.150 διαρκείας για τη νέα χρονιά, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δείχνουν για μια ακόμα φορά έμπρακτα τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα.

Η δίψα των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων για να δουν από κοντά τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είναι τόσο μεγάλη, που είναι πλέον θέμα χρόνου το sold out. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού συρρέουν καθημερινά κατά εκατοντάδες στα γραφεία που βρίσκονται στο φαληρικό στάδιο και πλέον περισσότεροι από 19.000 έχουν κλείσει μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, πλέον απομένουν προς διάθεση λιγότερες από 2.000 κάρτες, με το sold out να είναι πιο ορατό από ποτέ.

Το φαληρικό γήπεδο θα είναι για μια ακόμα χρονιά γεμάτο, με τον κόσμο να στέκεται δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του, με τον σύλλογο να είναι αποδεδειγμένα πλέον ενωμένος σαν μια γροθιά, με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024