Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης για τα τηλεοπτικά : «Θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε»

Άρης για τα τηλεοπτικά : «Θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε»

Το σχόλιο της ΠΑΕ Άρης, μετά την έγκριση από πλευράς ΕΡΤ συμφωνιών με υπέρογκα ποσά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ

Λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη μεταξύ κυβέρνησης και ΕΡΤ, μάλιστα με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει το «παρών». Σε αυτή αποφασίστηκε να γίνουν αποδεκτές συμφωνίες με εξαιρετικά «φουσκωμένα» ποσά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα συγκεκριμένων ΠΑΕ (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ), μεταθέτοντας ουσιαστικά τα διαδικαστικά της υπόθεσης στην επόμενη κυβέρνηση.

Κύκλοι της ΠΑΕ Άρης μετέφεραν την πρώτη αντίδραση για τις εξελίξεις, τονίζοντας πως η ομάδα θα διεκδικήσει και θα λάβει αυτό που της αξίζει αναφορικά με το τηλεοπτικό της συμβόλαιο.

«Βρισκόμαστε σε περίοδο έντονων ζυμώσεων και διεργασιών. Κατανοούμε τη δυσφορία και την ανησυχία του κόσμου μας με όσα ακούει και διαβάζει , αλλά να είναι όλοι βέβαιοι ότι ο Άρης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και συμμετέχει σε αυτές όταν χρειάζεται.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αδικηθεί όταν έρθει η ώρα των οριστικών αποφάσεων γιατί είναι παρών στις εξελίξεις. Θα πάρει αυτό που δικαιούται. Είναι βέβαιο», σημείωσαν χαρακτηριστικά άνθρωποι της ομάδας.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024