Ενθουσιασμένος με την προοπτική της Λοκομοτίβ Κουμπάν εμφανίστηκε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι. Όπως έγινε γνωστό, ο Ιταλός προπονητής θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία για λογαριασμό της «Λόκο» υπογράφοντας συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις, ο Μπάνκι προέβη και στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ρωσικής ομάδας, εκφράζοντας τη χαρά και την ανυπομονησία του για αυτή τη νέα πρόκληση.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανέλαβα προπονητής της Λοκομοτίβ και ανυπομονώ γι’ αυτή την εξαιρετική πρόκληση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Αντρέι Βεντίστσεφ, που μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω μέρος σε αυτό το φιλόδοξο σύστημα που πρεσβεύει η Κουμπάν.
Ελπίζω με το μπάσκετ που θα παίξουμε και τα αποτελέσματα που θα φέρουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας και εκείνοι να μας υποστηρίζουν όλη τη σεζόν» ήταν τα λόγια του Ιταλού.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.