Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ν. Ξυδάκης στο One Channel: Διασταύρωση Τραμπ και Όρμπαν η ΝΔ

Ν. Ξυδάκης στο One Channel: Διασταύρωση Τραμπ και Όρμπαν η ΝΔ

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4/7) ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4/7) ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης.

Λίγα μόλις 24ωρα πριν από τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο Νίκος Ξυδάκης συζήτησε με τους Δ. Μανιάτη και Π. Δημητρολόπουλο, για το προεκλογικό κλίμα έτσι όπως διαμορφώνεται από τις ευρωεκλογές μέχρι σήμερα, τα χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, το διακύβευμα των εθνικών εκλογών αλλά και την επόμενη μέρα της κάλπης.

Ο κ. Ξυδάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για στοχευμένη προεκλογική κινδυνολογία και ωμή προπαγάνδα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι η σημερινή Νέα Δημοκρατία είναι η παλιά ΕΡΕ χωρίς ίχνος κεντροδεξιάς, η οποία έχει μολυνθεί από αυταρχισμό κι αποτελεί ένα είδος διασταύρωσης Τραμπ και Όρμπαν.

«Η Δεξιά φάνηκε ριζοσπαστική διότι κατέστρεψε την οικονομία και έβαλε σε κίνδυνο την ελληνική Δημοκρατία» υποστήριξε ο κ. Ξυδάκης, υπογραμμίζοντας ότι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε ως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Ο ίδιος, χαρακτήρισε σπέκουλα τις κατηγορίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην μεσαία τάξη, τονίζοντας ότι ήταν η Δεξιά που τσάκισε τη μεσαία τάξη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη εδραιωμένη πολιτική δύναμη που παρήγαγε έργο μετά την κρίση» δήλωσε ο κ. Ξυδάκης χαρακτηρίζοντας υποχρέωση του ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί στο πλάι του λαού, να διασώσει την κοινωνική συνοχή και να ξαναδώσει την ελπίδα στον κόσμο. «Υπάρχει η ιδανική Αριστερά, αυτή που υπάρχει σε μία γυάλα με φορμόλη και υπάρχει και η υπαρκτή Αριστερά που συμφύρεται με το λαό και λέει “πάμε στο μέλλον κι ας κάνω και λάθη”», σημείωσε ο κ. Ξυδάκης, απαντώντας σε εκείνους που αμφισβητούν την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024