Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Ολυμπιακός θα παίξει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν (οι δυο αγώνες στις 23 και 30 Ιουλίου- ο πρώτος στο Πλζεν).
Ο επιθετικός της τσεχικής ομάδας, Mίχαελ Κρμέντσικ μίλησε σε τσέχικο μέσο και αναφέρθηκε στα παιχνίδια με τους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι θα είναι πολύ δύσκολο να πάρει η ομάδα του την πρόκριση απέναντι στους ερυθρόλευκους.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Πέρσι είχα παίξει τρία ματς πριν τραυματιστώ. Πέτυχα δυο γκολ, κρίμα που δεν μπόρεσα να βάλω κι άλλα. Το Champions League είναι το μεγαλύτερο δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή» τόνισε ο 26χρονος φορ.
Και πρόσθεσε: «Θα είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε το εμπόδιο του Ολυμπιακού στα προκριματικά. Όμως έχουμε μια ομάδα που, όταν είναι πλήρης, μπορεί να το κάνει και να προχωρήσει».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!