Ο Ρεχάγκελ βάζει τον… τιμωρημένο «τυπάρα» στην αναβίωση του 2004
Ο Ότο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε την ενδεκάδα του επετειακού φιλικού των Greek Legends 2004 κόντρα στους αντίστοιχους της Πορτογαλίας με τον Γιώργο Καραγκούνη που τότε ήταν τιμωρημένος να ξεκινά αντί του Ζήση Βρύζα
Στις 21:45 στο γήπεδο της Ριζούπολης θα αναβιώσει η μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους Greek Legends 2004 να υποδέχονται τους Legends της Πορτογαλίας.
15 χρόνια μετά το «έπος» της Πορτογαλίας όπου η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ κέρδιζε την οικοδέσποινα και κατακτούσε την κορυφή της Ευρώπης, θα θυμηθούμε ξανά εκείνες τις στιγμές και με υψηλό προσκεκλημένο τον Φερνάντο Σάντος.
Ο Ότο Ρεχάγκελ αρκετές ώρες πριν το μεγάλο ματς, έκανε γνωστή την ενδεκάδα της ομάδας μας η οποία είναι η ίδια με εκείνη του τελικού με μόνη διαφορά ότι αντί του Ζήση Βρύζα, ξεκινάει ο Γιώργος Καραγκούνης που τότε ήταν ο μεγάλος άτυχος καθώς δεν είχε αγωνιστεί λόγω τιμωρίας.
Οι 11 είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Δέλλας, Καψής, Κατσουράνης, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος και Χαριστέας.
Ιστορική ενδεκάδα 15 χρόνια μετά! Αποψε στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας (Ριζούπολη) ζούμε ξανά ανεπανάληπτες στιγμές! #gr_legends_2004 #15years #zisexana
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.