Ο Γιάννης Φετφατζίδης ταξίδεψε σήμερα 4/7 στην Ολλανδία και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στους στόχους του με τη φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το νέο του συμβόλαιο: «Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα. Να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ακόμα καλύτερα πράγματα φέτος. Υπήρξαν αρκετές συζητήσεις αλλά πάντα στο μυαλό μου είχα τον Άρη».

Για την διετή συνεργασία του με τον Άρη: «Είναι μια σοβαρή διαφορά σε σχέση με τη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Θα είμαι από το ξεκίνημα στην ομάδα και θα νιώσω καλύτερα και πιο δεμένος».

Για τους στόχους που έθεσαν με τους ανθρώπους του Άρη: «Είπαμε ότι πρέπει να πάμε καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θα είναι πολύ σημαντικό αν μπούμε στους ομίλους».

Για τις δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη για τον ίδιο: «Αν είναι αλήθεια ότι τα είπε, θα συμφωνήσω. Δεν έχω να επισημάνω κάτι και να απαντήσω. Θα προσπαθήσω να κάνω καλύτερα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τη περσινή του παρουσία στον Άρη: «Περίμενα να αγωνιστώ περισσότερο. Να ξεκινάω βασικός ή να μη γίνομαι αλλαγή.Άλλα παιδιά όμως ήταν πιο έτοιμα από μένα. Κατάφεραν πολλά χωρίς εμένα. Παρόλα αυτά είχα αρκετό χρόνο και περιμένω κάτι ανάλογο και τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Για το αν μπορεί να αναλάβει ηγετικό ρόλο στον Άρη: «Το θέλω πολύ και ελπίζω να γίνει.Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα».

Για το αν έχει ως στόχο να επιστρέψει στην εθνική μέσω του Άρη: «Πάντα είναι στόχος να φορέσω ξανά τη φανέλα της εθνικής. Αυτό θέλω να πετύχω μέσω του Άρη».

Γράψτε το σχόλιό σας