Συνεχίζει η Πλεύση Ελευθερίας την προεκλογικής της καμπάνια «Θέλεις #ζωή_στη_Βουλή;» με νέο βίντεο. Πρόκειται για το βιογραφικό της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Στο νέο προεκλογικό σποτ εμφανίζεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου να παραθέτει στοιχεία του βιογραφικού της, καθώς και τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Είμαι δικηγόρος με ειδίκευση στο ποινικό δίκαιο, στα ανθρώπινα δικαιώματα, στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο», «Σπούδασα στην Νομική της Αθήνας, στο Παρίσι, την Ναντέρ, με μεταπτυχιακά στη Σορβόννη και στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια στη Νέα Υόρκη όπου είμαι και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου», «Δούλεψα σε διεθνείς οργανισμούς και δικαστήρια στην Αθήνα, στη Χάγη και στη Νέα Υόρκη και συμμετείχα σε πρωτοβουλίες στήριξης ανθρώπων που το είχαν ανάγκη», αναφέρει η κ. Κωνσταντοπούλου.

Αναφέρεται επίσης στις διεκδικήσεις της Πλεύσης Ελευθερίας για το χρέος, τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις γερμανικές οφειλές.

«Αν θέλεις, μπορείς να έχεις 4 χρόνια να με γνωρίσεις καλύτερα», καταλήγει η κ. Κωνσταντοπούλου  και ακολουθεί το τραγούδι που συνοδεύει όλη την καμπάνια, «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα».

Γράψτε το σχόλιό σας