Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεννηματά: Ο αγώνας με τον καρκίνο με έμαθε να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο

Γεννηματά: Ο αγώνας με τον καρκίνο με έμαθε να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο

«Ο πατέρας μου έλεγε "θα παλέψω να κάνω πόρτα τη χαραμάδα της ελπίδας" και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στην εκπομπή Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι «μετράει και ποια θα είναι η κυβέρνηση και ποια θα είναι η αντιπολίτευση στον τόπο». «Σε αυτές τις εκλογές η χρήσιμη και η κρίσιμη ψήφος είναι στο Κίνημα Αλλαγής», τόνισε.

Συγκίνηση προκάλεσε η συζήτηση για τον καρκίνο και την οικογενειακή μάχη που έχει δώσει η κ. Γεννηματά και οι αγαπημένοι της άνθρωποι στο παρελθόν.

«Ένας διαρκής αγώνας, αισιοδοξία, έμαθα να βλέπω το ποτήρι πάντα μισογεμάτο. Έλεγε η μητέρα μου «αν είναι αυτή η τελευταία μέρα της ζωής μου, θα την περάσω κλαίγοντας;». Θυμάμαι ότι ήμασταν στο Μεταξά και έκανε χημειοθεραπείες και δεν καθόταν ποτέ στο κρεβάτι, ή ήμασταν μέσα στην κουζίνα με τις τραπεζοκόμες και πίναμε καφέ και κουβεντιάζαμε με τον ορό στο χέρι ή ήμασταν στη βεράντα, κοιτούσαμε τη θάλασσα και κάναμε σχέδια για το καλοκαίρι. Αυτό ήταν ένα βίωμα δικό μου που με βοήθησε πάρα πολύ στη συνέχεια και έμαθα να ζω την κάθε στιγμή, να απολαμβάνω… προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα από πάνω. Μία είναι η ζωή, δεν επιστρέφει, κάθε στιγμή είναι μοναδική. Θέλει πάρα πολύ αγάπη, πολύ δύναμη να μη σε πάρει από κάτω, να μη ζεις συνέχεια μέσα στην αγωνία», ανέφερε η κ. Γεννηματα.

«Ήταν πάρα πολύ σκληρές ώρες, απίστευτο σχεδόν. Διότι, όταν έχεις έναν άνθρωπο στην οικογένεια να περνάει 10 χρόνια μια τόσο δύσκολη αρρώστια, δεν φαντάζεσαι ότι θα σου συμβεί και στον πατέρα -είχαμε τη μητέρα μου 10 χρόνια άρρωστη. Δεν το χωρούσε το μυαλό μας, δεν το πιστεύαμε. Έλεγε ο πατέρας μου «θα παλέψω να κάνω πόρτα τη χαραμάδα της ελπίδας» και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ», κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024