Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντώ Γαστεράτου: Δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλίτσα της

Μαντώ Γαστεράτου: Δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλίτσα της

Ποζάρει με μαγιό και η φουσκωμένη κοιλίτσα της δεν περνά απαρατήρητη!

Σήμερα το πρωί η παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου επιβεβαίωσε μέσα από την εκπομπή «Happy Day» ότι περιμένει και μάλιστα με ανυπομονησία, το πρώτο της παιδάκι!

View this post on Instagram

Εδώ και κάποιους μήνες έχω βάλει στη ζωή μου την οργάνωση! Ποιος εγώ; Η Μαντάρα; Που τα έκανε όλα Madara; Ναι-ναι παρακαλώ κι όμως!!! Από τότε που βάζω πρόγραμμα στις δουλειές μου, ζω υπέροχα! Χωρίς άγχος, χωρίς νεύρα και χωρίς παράπονα! Είναι πανεύκολο, αρκούν λίγα λεπτά την ημέρα κι ένα σημειωματάριο (ένα τετράδιο για τους πιο ρομαντικούς ή το σημειωματάριο στο κινητό για τους πιο πρακτικούς). Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχω οργανώσει τα επόμενα videos που θα δείτε στο κανάλι μου και έτσι έχω όλο το χρόνο να αφιερώσω όσο χρόνο μου χρειάζεται για να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και στα άτομα που αγαπώ! #1dayfitsallbyContrex #spon @contrexgr

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on

Λίγες ώρες μετά έσπευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα σε όλους τους ακολούθους της!

Συγκεκριμένα ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα μπλε μπικίνι και η φουσκωμένη κοιλίτσα της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Βλέπω στα μηνύματα σας με πόση χαρά και αγάπη μου στέλνετε τις ευχές σας και κλαίω από χαρά και όχι δεν είναι από τις ορμόνες που έχουν αυξηθεί, είναι από την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που μου δείχνετε!

Κορίτσια μου γλυκά, αγάπες μου, ειδικά εσάς θέλω να σας πάρω όλες μια τεράστια αγκαλια, είστε μοναδικές να το ξέρετε! Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις την κοιλίτσα σου στον καθρέπτη να μεγαλώνει και για πρώτη φορά να θες να γίνει τεράστια και φουσκωτη αντί να την ρουφάς και να παραπονιέσαι για τα δύο τρία κιλακια που μπορεί να έχεις πάρει!».

Δείτε το πανέμορφο στιγμιότυπο:

View this post on Instagram

Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Βλέπω στα μηνύματα σας με πόση χαρά και αγάπη μου στέλνετε τις ευχές σας και κλαίω από χαρά και όχι δεν είναι από τις ορμόνες που έχουν αυξηθεί, είναι από την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που μου δείχνετε! Κορίτσια μου γλυκά, αγάπες μου, ειδικά εσάς θέλω να σας πάρω όλες μια τεράστια αγκαλια, είστε μοναδικές να το ξέρετε! Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις την κοιλίτσα σου στον καθρέπτη να μεγαλώνει και για πρώτη φορά να θες να γίνει τεράστια και φουσκωτη αντί να την ρουφάς και να παραπονιέσαι για τα δύο τρία κιλακια που μπορεί να έχεις πάρει! 👼🙏💎🍼♥️☀️🔆 #happy #blessed

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024