Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος: Τουρίστας πλήρωσε 130 ευρώ για... καθαρισμό αυτιών

Ρόδος: Τουρίστας πλήρωσε 130 ευρώ για… καθαρισμό αυτιών

Ο ίδιος ο... παθών, μιλώντας στην «Δημοκρατική» τόνισε ότι δεν θα υποβάλει την δαπάνη στον ασφαλιστικό του φορέα στην Φινλανδία, καθώς κάτι τέτοιο θα ισοτιμούσε με κλοπή των αποθεματικών του

Ως κραυγαλέο κρούσμα εκμετάλλευσης τουρίστα μπορεί να εκληφθεί το γεγονός ότι ένας 78χρονος Ελληνοφινλανδός, ο οποίος βρίσκεται στη Ρόδο για διακοπές με την σύζυγο και τα παιδιά του, κλήθηκε να πληρώσει σε ιατρικό κέντρο 130 ευρώ για… καθαρισμό αυτιών.

Ο 78χρονος απευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για καθαρισμό των αυτιών του, αφού τα ένιωθε βουλωμένα λόγω ευαισθησίας που έχει στο θαλασσινό νερό.

Εκεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr, αφού ο θεράπων ιατρός προέβη σε καθαρισμό των αυτιών του, τον παρέπεμψε στη γραμματεία, όπου τον χρέωσαν 130 ευρώ και του χορήγησαν σχετική απόδειξη για τις υπηρεσίες τους.

Ο ίδιος ο… παθών, μιλώντας στην «Δημοκρατική» τόνισε ότι δεν θα υποβάλει την δαπάνη στον ασφαλιστικό του φορέα στην Φινλανδία, καθώς κάτι τέτοιο θα ισοτιμούσε με κλοπή των αποθεματικών του.

«Χρυσά» καλαμάρια και αναψυκτικά

Αντίστοιχο σκηνικό είχε παρουσιαστεί και στη Μύκονο με περιστατικό με πανάκριβα καλαμαράκια.

Τη δυσάρεστη εμπειρία του σε εστιατόριο της Μυκόνου, όπου υποχρεώθηκε να καταβάλει 591 ευρώ για έξι μερίδες καλαμαράκια, περιγράφει ο Αμερικανός τουρίστας που δημοσιοποίησε το ποσό που πλήρωσε στο tripadvisor.

Ο Φρανσίσκο Τεγιάδα ανήρτησε την απόδειξη με το εξωφρενικό ποσό που κλήθηκε να πληρώσει εκείνος και η παρέα του, για ένα γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο στην παραλία Πλατύς Γιαλός της Μυκόνου.

Το περιστατικό έκανε το γύρο του διαδικτύου, φέρνοντας στη δημοσιότητα περισσότερες καταγγελίες τουριστών για το συγκεκριμένο εστιατόριο που χρέωνε μεταξύ άλλων δέκα ευρώ για έναν διπλό ελληνικό καφέ και 15 ευρώ για ένα αναψυκτικό.

Τη «δόξα» της Μυκόνου, όπου τουρίστες υποχρεώθηκαν να πληρώσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους για έξι μερίδες καλαμαράκια, φαίνεται ότι ζήλεψε καταστηματάρχης της Ρόδου ο οποίος χρέωσε ένα γκρουπ Βρετανών τουριστών με 82 ευρώ για 8 αναψυκτικά, μεταξύ των οποίων και ένα μιλκσέικ αξίας… 14 ευρώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε καφετέρια στην παλιά πόλη και καταγγέλθηκε από τη Βίκι Σκοτ, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τη δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε στην πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου.

Όπως περιγράφει η ίδια «πήγαμε σε εστιατόριο στην παλιά πόλη για ένα ποτό. Ο λογαριασμός για 8 αναψυκτικά ήταν 82 ευρώ – 14 ευρώ για ένα μιλκσέικ!».

Όταν η ίδια διαμαρτυρήθηκε, ο καταστηματάρχης της απάντησε «σας ευχαριστώ κυρία».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024